WBE Aalten

Wildbeheereenheid

Contact

Secretaris
G.H. Wikkerink
Richterinkstraat 25
7122 ZA Aalten
e-mailadres:
secretaris.wbeaalten@hotmail.com
tel.: 0543-475948

Penningmeester
J.W. Beernink 
e-mailadres:
 


De Wildbeheereenheid afdeling Aalten vierde op zaterdag 26 mei jaar 50 jarig jubileum. Alle leden waren deze zaterdag uitgenodigd voor een gezellig treffen bij de Ringkamp op De Haart. Van 15.00 tot 17.00 was er voor genodigden tevens een receptie. De jubileumcommissie kijkt terug op een geslaagde, warme dag.

Laurens Hoedenmaker, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging  en Burgemeester Stapelkamp spraken de jubilerende vereniging toe. Zij roemden de samenwerking tussen de vereniging, boeren, burgers en buitenlui. Overleg en samenwerking is de basis voor een goed beheer en behoud van flora en fauna. 

Op zaterdagmiddag werden in totaal 23 jubilarissen gehuldigd. 16 leden zijn  al 40 jaar lid en 7 leden zijn lid vanaf de oprichting. Felicitaties, bloemen en een kado waren er van de voorzitter van de WBE, Patrick Frenken, voor alle jubilerende leden.

Na de receptie was er koning schieten. Gert Bruggink schoot de vogel naar beneden en mag zich de koning van de WBE afdeling Aalten noemen. Na het koning schieten kon iedereen genieten van een wildbuffet.

De jubileumcommissie alsmede het bestuur van WBE Aalten kijkt terug op een geslaagde dag!

18:00 uur Wildbuffet voor wie zich aangemeld heeft

20:00 uur Aanvang Feestavond  

Namens het Bestuur 

Patrick Frenken